V.V. de Brökwagters viert vastelaovendj met de jeugd

Infomatie

woensdag 11 november 2020

V.V. de Brökwagters heeft met een speciale live uitzending op de elfde van de elfde bekend gemaakt zich het komende carnavalsseizoen volledig te richten op de jeugd.

Op 11 november om 20.11 uur werd door de Brökwagters het vastelaovendj-seizoen digitaal ingeluid. In een live uitzending op Facebook en op de website werd toegelicht hoe het seizoen van 2021 eruit komt te zien.

Tijdens het filmpje bezocht Roy Kwaspen, vorst van V.V. de Brökwagters, verschillende Raad van Elf- leden, die elk een eigen commissie vertegenwoordigen. Stuk voor stuk geven zij aan dat ze vol goede hoop druk bezig waren met de voorbereiding voor het carnavalsseizoen 2020-2021, maar dat zij zich wegens de coronacrisis genoodzaakt zagen te stoppen.

Eén commissie had gelukkig goed nieuws: de jeugd krijgt het podium in 2021. V.V. de Brökwagters roept in 2021 een voltallige jeugdraad uit. In zijn slotwoord benadrukt de vorst nogmaals dat de jeugd de toekomst heeft.

Digitale seizoens-opening

De tien minuten durende uitzending werd besloten met de digitale opening van het seizoen. Symbolisch zetten de vorst, kanselier en raadsleden tegelijkertijd de steek op.

Op een ludieke manier werden de heren allen afzonderlijk naast elkaar in beeld gebracht.

Het filmpje is hiernaast terug te zien of op www.brokwagters.nl. Op de website zal de komende tijd eveneens meer informatie verschijnen over vastelaovendj 2021 met de jeugdraad.

V.V. de Brökwagters
V.V. de Brökwagters is de carnavalsvereniging van het Brökwagtersrijk, de wijken Boshoven, Hushoven, Vrakker en Laarveld omvattend.