Uitroepen Jeugdraad van 11 V.V. De Brökwagters online

Infomatie

maandag 25 januari 2021

Wie vormen de komende weken de jeugdraod van V.V. De Brökwagters?

Aanstaande vrijdag 29 januari is het weer zover: de nieuwe jeugdraod van VV de Brökwagters wordt dan bekendgemaakt.

Hoewel Corona veel roet in het eten gooit, heeft onze vereniging toch besloten een jeugdraod uit te roepen. Een jeugdpreens(es) zal dit jaar niet worden uitgeroepen.

Uiteraard hebben wij rekening gehouden met de maatregelen voor Covid-19 en de avondklok. Daarom zullen onze jeugdraodleden helaas thuis achter de PC moeten plaatsnemen voor de onthulling. Toch hebben we een prachtige uitroeping voor de boeg: we gaan dit jaar kijken naar “The Masked Singer: Bosseve”!

Geheel in lijn met het echte programma gaan we genieten van 11 verschillende kandidaten, die allen hun eigen hints hebben achter een prachtig masker. Ze zullen ook een kort liedje voordragen.

Aan jullie -de kijkers thuis- de vraag wie er achter die maskers verschuild zitten! Tevens zal er natuurlijk een echte jury zijn met Aod-Jeugdpreenses Gwen I en haar Aod-Adjedânte Desny en Phil. Dit alles onder begeleiding van ons illustere duo Luc en Remco.

V.V. De Brökwagters nodigt iedereen van harte uit om deze avond bij te wonen, via de livestream op YouTube, we starten om 18.15 uur.

Hou onze Website, Facebookpagina en Instagram in de gaten!

Maak je avond extra gezellig met het 'Lekker op 't benkske-borrelpakket' van Zaal Don Bosco en Café Aod Bosseve. Reserveer snel via zaaldonbosco.nl/brokwagters!