Tennisclub TC Boshoven gaat een bijzondere uitdaging aan!

Infomatie

maandag 29 juni 2020

De afgelopen maanden hebben alle sporten en bijbehorende wedstrijden stilgelegen vanwege de corona-uitbraak, zo ook bij TC Boshoven. In eerste instantie werden alle evenementen en ook tennistoernooien geannuleerd tot en met juli, met de verwachting dat dit nog verder zou worden verlengd.

Afgelopen vrijdag werden alle tennisverenigingen in Nederland verrast met het nieuws vanuit de KNLTB dat de versoepelingen dusdanig waren, dat de annuleringen van toernooien in juli en augustus werden teruggedraaid en dat deze alsnog zouden mogen worden gehouden.

De toernooicommissie van Tennisclub TC Boshoven uit Weert heeft dit meteen opgepakt en diezelfde avond een spoedoverleg gehad. De voorbereidingstijd is drie weken tot aan de eerste wedstrijd en de inschrijvingsperiode is maar twee weken. Na het overleg tot in de late avonduren en na goedkeuring van het bestuur van de vereniging is besloten ervoor te gaan.

Tennisclub TC Boshoven

Ondanks de korte voorbereidingstijd zijn we ervan overtuigd een goed georganiseerd toernooi te kunnen neerzetten, rekening houdend met de richtlijnen en voorwaarden die momenteel nog van kracht zijn. Samen met alle spelers en vrijwilligers van TC Boshoven wordt het vast en zeker een sportieve en gezellige week.