Jeugdraod 2021 van VV de Brökwagters Bosseve

Infomatie

vrijdag 29 januari 2021

Op vrijdag 29 januari heeft VV de Brökwagters de nieuwe jeugdraad uitgeroepen voor het seizoen 2021! Het ging op zeer originele en Coronaproof wijze: vanuit de studio werd een heuse show georganiseerd door Luc Bosmans en Remco van Hoof, ondersteund door de jeugdcommissie. Daar werd onze versie van The Masked Singer getoond aan heel Bosseve en omstreken.

Vele kijkers zagen van thuis uit 11 verschillende kandidaten een filmpje tonen met hints over wie ze zouden kunnen zijn, vervolgd door een kort vastelaovendjliedje waar ze hun zang- en/of danskunsten vertoonden. De vakjury bestaande uit Gwen, Phil en Desny (onze hoogheden van vorig jaar) hadden een aantal namen goed, maar het bleek toch lastig. Ook de mensen thuis mochten meedoen met de wedstrijd en uiteindelijk waren er drie winnaars, die 9 goede namen hadden ingevuld.

De 11 kandidaten deden één voor één hun masker af en stelden zich daarna voor als nieuw jeugdraadlid. Dat zullen ze zijn tot de uitroeping van de nieuwe jeugdraad 2022, een jaar lang dus! Zo mogen ze ondanks Corona, hopelijk straks dus tóch een keer het podium pakken.

De nieuwe jeugdraad wordt gevormd door:
Cailan Nouwen, Clay Wiermans, Tuur van de Kruijs (allen OBS), Britt Beelen, Guusje Nijs, Isa Frenken, Juul Snoek, Lynn Vleeshouwers, Puck Metten, Renske Stijnen, Ties Baens (allen Odaschool).

Met deze 11 gaan we er het beste van maken, alles volgens de richtlijnen. Hou onze website in de gaten voor meer nieuws dit seizoen!