Geen St. Mertevuur & lampionnenstoet Buurtvereniging Bosseve

Infomatie

woensdag 5 november 2020

St. Merte is een mooie traditie die Buurtvereniging Bosseve juist nu in stand willen houden.  Maar in verband met de corona situatie mogen ze dit jaar helaas geen lampionnenstoet houden en geen bijeenkomst bij het grote St. Mertevuur.

Daarom roept Buurtvereniging Bosseve alle inwoners van Boshoven op om van 7 t/m 11 november het huis, de ramen, voordeur, gevel of voortuin met lichtjes of kaarsjes te verlichten. Dus zowel de leden van Bosseve, als ook de niet leden.

Doe dit voor de kinderen uit de wijk, zodat ze toch het St. Merte gevoel kunnen hebben en een zelf gekozen route kunnen lopen.

Loop wanneer het uit komt !

Alle gezinnen nodigt de buurtvereniging uit om met lampion, van 7 t/m 11 november op een zelf gekozen avond/tijdstip een stukje te wandelen door onze wijk.

Bosseve shine

Buurtvereniging Bosseve roept je/jullie tijdens het lopen wel op om je aan de actuele geldende corona regels te houden!  Alleen wandelen met eigen huishouden! En niet stilstaan of samen lopen met anderen.

Wanneer jij de meest sfeervolle lichtjes ambiance van Boshoven gemaakt hebt, dan win je een heerlijke winter verrassing, uitgereikt door de voorzitter. Een speciale sfeer-commissie met 2 charmante jury leden zal de prijswinnaar aanwijzen.

Let op: de lichtjes moeten tot en met 11 november blijven hangen!

Let the lights of Bosseve shine !