Dennis Smolenaers verenigingslid (SV Laar) van het jaar

Infomatie

dinsdag 10 november 2020

Trouwe sponsor (Cigo van Bun), lid organisatie Jako Voetbaldagen, lid commissie materialen en altijd bereid te helpen met diverse klussen en activiteiten op Laar.
Nu dus ook met recht verenigingslid van het jaar 2020!!!

Dennis is een aantal jaren leider/trainer geweest van jeugdteams en staat als betrokken ouder regelmatig langs de lijn om naar Fin en Mats te kijken. Ook kijkt hij nog geregeld andere wedstrijden en komt vaak samen met zijn vader kijken bij thuiswedstrijden van Laar 1. Vanuit zijn trainerschap is hij ook nog enige tijd betrokken geweest als jeugdcoördinator.

Hij is één van de drijvende krachten achter de Jako voetbaldagen, waar hij vooral in de voorbereiding heel erg actief is. Ook bij andere activiteiten is hij vaak betrokken in zowel de organisatie als de uitvoering, zoals bijvoorbeeld bij de organisatie van de E challenge voor de jeugd en diverse klusdagen op Laar.

Cigo van Bun

Zoals gezegd, naast dit alles, een trouwe sponsor op verschillende manieren (shirt sponsoring, sponsor pakket, mondkapjes enz…). Dennis is zeer inventief in het vinden van manieren om Laar te steunen.

Tevens is dit ook meteen een klein een beetje een bedankje aan zijn vrouw Severien (Studio Seef), die de club regelmatig heeft geholpen met ontwerpen en drukwerk.

Lees verder op de website van SV Laar